Zó maak je kans op de Jubileumjubel van 10.000 euro

12 maart 2019

Dien een plan in voor een activiteit voor Zwolse senioren en maak kans op 10.000 euro bestedingsruimte om het waar te maken. Dit zijn de spelregels:

Dit moet je doen
- Dien je plan in vóór 1 mei 2019. (Update: Op 1 oktober wordt weer een Jubileumjubel uitgereikt, dien je plan in vóór 1 oktober 2019)
- Gebruik daarvoor het digitale aanvraagformulier op www.degasthuizen.nl/aanvraag
- Vink op het digitale aanvraagformulier aan of het plan in aanmerking moet komen voor de ‘Jubileumjubel’ van 10.000 euro.

Dit vergroot je kans
- Hoe origineler hoe beter. Het bestuur van De Gasthuizen hoopt op originele, bijzondere, ontroerende en andere prachtige ideeën om het leven van Zwolse senioren leuker of makkelijker te maken. 
- De 10.000 euro bestedingsruimte wordt toegekend voor een bepaalde periode, van maximaal twaalf maanden. Hoe duidelijker de start- en einddatum van jouw activiteit, hoe groter de kans dat je het bedrag kunt besteden. 
- Leg uit waarom de organisatie niet genoeg geld heeft om het zelf te betalen. De Gasthuizen is namelijk opgericht om iets extra’s te doen voor senioren, wat anders niet was gelukt. 
- Test op www.degasthuizen.nl/spelregelsof je idee past bij De Gasthuizen. 

Wat als je niet wint?
- Win je de ‘Jubileumjubel’ van 10.000 euro niet, dan maakt het plan nog steeds kans op een ‘gewone’ (lagere) financiële bijdrage van De Gasthuizen. In mei en oktober neemt het bestuur alle inzendingen door. Inzenden heeft dus altijd zin!

Handig om te weten:
- Je kunt met de Jubileumjubel van 10.000 euro de totale kosten van een project, activiteit of voorziening betalen, maar ook een gedeelte daarvan.
- De Jubileumjubel van 10.000 euro is bedoeld als bestedingsruimte. Dat betekent dat het bedrag niet zomaar wordt overgemaakt; de gemaakte kosten worden betaald nadat het project klaar is.
- Daarom is het belangrijk dat je alle facturen en betalingsbewijzen bewaart en opstuurt.
- Als het nodig is, kan het bestuur van De Gasthuizen een voorschot geven.

 

 

Terug naar overzicht
Zó maak je kans op de Jubileumjubel van 10.000 euro